Apverstas obuolių pyragas (be miltų)

Autorius
Virginija
Įvertinimas
12345
Paruošimo laikas
55 min.
Porcijos
4
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Pagamintas pagal @sveikiatradimai receptą.

Ingredientai
Paruošimo būdas
1

Karamelizuojam obuolius (pjaustytus kubeliais) su ghee sviestu, agavų sirupu ir cinamonu. Viską kepinam apie 5 min. kol apkepa obuoliai, tačiau neturi pasileisti. Gautą masę dedam į kepimo indo dugną.

2

Varškę, kiaušinius, grietinę, medų ir kviečių gemalus ar sėlenas viską kartu sumaišom.

3

Užklojam karamelizuotus obuolius. Kepam 180 orkaitėje apie 40 min.

4

Pyragas iškepęs išverčiamas ir obuolių sluoksnis atsiduria viršuje.