Aprašymas
Tobuli užkandiniai keksiukai. Pagaminkite juos prie sriubos ar salotų. Pasiimkite su savimi į įškylą.
Ingredientai
- 160 g avinžirnių miltų
- 10 g ryžių miltų
- 200 g augalinio pieno
- 40 g aliejaus
- 1 a.š. citrinų sulčių
- 1/2 a.š.sodos
- 1/2 a.š. druskaos
- 1/2 a.š. maltos ciberžolės
- 1/2 a.š. malto kumino
- 1 pomidoras
- pagal skonį krapų
- pagal skonį svogūno laiškų
Paruošimo būdas
1
Į dubenį beriame visus sausus ingredientus (avinžirnių ir ryžių miltus, sodą bei prieskonius) ir gerai permaišome.
2
Kitame dubenyje permaišome visus skystus ingredientus.
3
Smulkiai supjaustome žalumynus. Pomidorą supjaustome kubeliais.
4
Sujungiame visus tešlos ingredientus.
5
Tešlą dedame į keksiukų formeles ir kepame, iki 180 laipsnių, įkaitintoje orkaitėje 25 min.