Migdolinis pyragas su trešnėmis (Financier)

Autorius
OksanaMi
Įvertinimas
12345 (Neįvertinta)
Paruošimo laikas
45 min
Porcijos
3
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Tai prancūziško deserto Financier kiek sveikesnė versija. Minkštas ir drėgnas viduje su traškia plutele.

Ingredientai
Paruošimo būdas
1

Kokosų grietinėlę sumaišome su cukraus pudrą.

2

Miltus permaišome su kepimo milteliais ir druska.

3

Sujungiame dvi mases, įpilame aliejaus ir užmaišome tešlą.

4

Tešlą pilame į aliejumi patepta formą.

5

Viršų papuošiame trešnėmis. Jas šiek tiek įspaudžiame į tešlą.

6

Pyragą kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 25-35 min.

7

Pilnai atvėsiname ir tik tada ištraukiame iš formos.

 

Pastabos: kvadratinė kepimo forma 16*16 arba 3 apvalios formos 10 cm.