Aprašymas
Moliūginiai blyneliai su feta ir špinatais gaunasi nesaldūs ir sotūs! Tad tiks pusryčiams ar vakarienei ☺️ Aš visuomet naudoju speltos pilno grūdo, nes pilnas grūdas daug maistingesnis ir naudingesnis, bet galite dėti kvietinius paprastus miltus ar pamaišyti ☺️
Ingredientai
- 200 g miltų
- 1 didesnio kiaušinio
- 25 g tirpinto sviesto
- 1 a.š. kepimo miltelių
- 180 g moliūgų tyrės (kaip pasigaminti moliūgų tyrę rasite čia)
- 2 v.š. graikiško jogurto
- Žiupsnio druskos ir pipirų
- Šiek tiek aliejaus
Gardinimui:
- Špinatų
- Česnako
- Feto
Paruošimo būdas
1
Visus ingredientus sumaišome. Blynelius kepame įkaitintoje keptuvėje. Tešlą gaunasi gana tiršta!
2
Špinatus su česnaku pakepiname kitoje keptuvėje. Feta susmulkiname kubeliais. Tiekiame su iškeptais blynais.