Moliūgų sriuba su tofu

Autorius
OksanaMi
Įvertinimas
12345
Paruošimo laikas
40 min.
Porcijos
4
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Soja – ankštinės kultūros atstovė, turinti visas būtinąsias aminorūgštis, vertinama dėl joje esančių augalinės kilmės baltymų. Todėl tai puikus pasirinkimas vegetarams ir veganams. Iš sojos gaminamas tofu sūris (tofu varškė). Jis yra lengvas, nekaloringas ir labai skanus.

Sriuba labai gardi ir maistinga.

Ingredientai
Paruošimo būdas
1

Moliūgą ir bulvę supjaustome kubeliais, česnaką pasmulkiname.

2

Puode įkaitiname 1 v.š. aliejaus, suberiame daržoves ir maišant kepiname apie 5 min.

3

Pilame kokosų pieną ir sultinį (vandenį) tiek, kad tik apsemtu daržoves. Ir verdame ant vidutinės ugnies, kol suminkštės.

4

Sausoje keptuvėje pakepiname kokosų drožles su prieskoniais apie 30 sekundžių.

5

Tofų supjaustome kubeliais.

6

Prieskonius su kokosų drožlemis ir tofų dedame į sriubą. Sutriname maisto smulkintuvu.

7

Sriubą grąžiname ant viryklės ir užverdame. Pagardiname druska ir pipirais. Paliekame pastovėti 5 minutes.

8

Sriubą išpilstome į lėkštes ir papuošiame sėklomis.