Slyvų pyragas

Autorius
Erika
Įvertinimas
12345
Paruošimo laikas
50
Porcijos
6-8
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Labai gardus, sakyčiau su malonia rūgštele, slyvų pyragas.

Ingredientai
Paruošimo būdas
1

Inde sumaišome miltus su kepimo milteliais.

2

Kitame inde išsukame sviestą (turėtų būti kambario temperatūros) su cukrumi (20 g). Kai cukrus būna ištirpęs, įmušame kiaušinius ir išplakame.

3

Į sviesto, cukraus ir kiaušinių mišinį suberiame sumaišytus miltus su kepimo milteliais ir gerai viską išmaišome.

4

Paruošiame kepimo formą, padengtą kepimo popieriumi ir supilame tešlą.

5

Slyvas perpjauname per pusę, išimame kauliukus ir per pusę perpjautas slyvas dar kartelį perpjauname.

6

Supjaustytas slyvų puseles išdėliojame ant pyrago viršaus, apibarstome likusiu cukrumi (5 g) ir cinamonu.

7

Pyragą kepame 180 laipsnių orkaitėje 40-45 minutes, kol gražiai apskrunda.