Virtinukai su špinatais ir rikota GNUDI

Autorius
Rima
Įvertinimas
12345
Paruošimo laikas
Porcijos
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Virtinukai su špinatais ir rikota GNUDI 💚 Visiems varškės gerbėjams siūlau nusikelti į Italiją ir pasigaminti gnudžius su rikota ir špinatais! Skonis kaip raviolių be tešlos 😁 Aš juos gaminu kai nenoriu vargti su tešla, nes šis variantas daug greitesnis ir paprastesnis ☺️

Ingredientai
Paruošimo būdas
1

 Špinatus užpilame verdančiu ir paliekame pastovėti kelioms minutėms. Vandenį nupilame, špinatus nusunkiame ir paliekame atvėsti. Tuomet supjaustome ir sumaišome su rikota, sūriu, miltais ir prieskoniais.

2

Rankomis suformuojame norimo dydžio rutuliukus ir dedame ant lėkštės/lentutės pabarstytos miltais.

3

Juos galima užaldyti arba iškart išvirti. Virti reiktų apie 10 minučių.

4

 Tiekti galima su sviesto padažu arba tiesiog ant viršaus apibarstyti sūriu.