Aprašymas
Fantastiškai skanus troškinys. Maistingas ir sotus.
Ingredientai
- 400 g kietojo tofu
- 240 g smulkintų konservuoti pomidorų
- 1/2 st. kokosų pieno (naudojau light)
- 50 g anakardžių riešutų
- 1/4 a.š. maltos ciberžolės
- 1/2 a.š. prieskonių mišinio Garam Masala
- 1/2 a.š. maltos kalendros
- 1/2 a.š. cukraus
- Aliejus kepimui
- Druska. pipirai pagal skonį
- Bazalikai, kalendra, petražolės ar kt.
Paruošimo būdas
1
Supjaustome tofų kubeliais.
2
Anakardžių riešutus susmulkiname maisto smulkintuvu.
3
Keptuvėje įkaitiname 2 v.š. aliejus, beriame prieskonius ir kepame kelias sekundes. Dedame pomidorus ir troškiname 5 minutes.
4
Dedame tofų, pilame kokosų pieną, pagardiname druska, pipirais ir troškiname 10 min.
5
Papuošiame ir tiekiame su ryžiais.