Aromatingi obuolių keksiukai

Autorius
OksanaMi
Įvertinimas
12345
Paruošimo laikas
Porcijos
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Naudojami prieskoniai suteikia keksiukams nepakartojamą aromatą. Minkšti, drėgni ir aromatingi obuolių keksiukai. Be glitimo ir pridėtinio cukraus – desertas be nuodemės.

Ingredientai
Paruošimo būdas
1

Linų sėmenys sumaišome su 3 v.š. šilto vandens ir paliekame brinkti.

2

Į dubenį beriame miltus, krakmolą, aguonas, sodą, kepimo miltelius, prieskonius ir sumaišome.

3

Datules, obuolių tyrę, grietinę ir aliejų sutriname maisto smulkintuvu iki vientisos masės.

4

Sumaišome šlapius ingredientus su sausais.

5

Tešlą dedame į keksiukų formeles. Iš pradžių užpildome pusę, tuomet dedame šiek tiek obuolių tyrės ir uždengiame tešla.

6

Keksiukus kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 25-30 min.

7

Keksiukus atvėsiname iš išimame.