Avižiniai keksiukai su juodaisiais serbentais

Autorius
OksanaMi
Įvertinimas
12345
Paruošimo laikas
30 min.
Porcijos
9 vnt.
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Tobulas pasirinkimas lengviems pusryčiams arba užkandžiui tarp pagrindinių valgių.

Ingredientai
  • 150 g avižinių dribsnių
  • 2 kiaušiniai
  • 30 g tirpinto sviesto arba aliejaus
  • 2 bananai
  • 1 a.š. kepimo miltelių
  • 150 g juodujų serbentų
  • 1 a.š. malto cinamono
  • Žiupsnis druskos
Paruošimo būdas
1

Šakute sutriname bananus.

2

Kiaušinius atskirai išplakame ir sumaišome su trintais bananais.

3

Į kiaušinių-bananų masę beriame avižinius dribsnius, cinamoną, druską, kepimo miltelius, pilame sviestą ir permaišome.

4

Tešlą dedame į keksiukų formeles.

5

Orkaitę įkaitiname iki 170 laipsnių ir kepame keksiukus 20-25 min.