Avižiniai keksiukai

Autorius
OksanaMi
Įvertinimas
12345
Paruošimo laikas
40 min.
Porcijos
4
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Fantastiški keksiukai be glitimo ir pridėtinio cukraus. Šiuos keksiukus galima pagaminti ir veganiškus, ir vegetariškus.

Ingredientai
Paruošimo būdas
1

Jei vietoje kiaušinio naudojate ispaninio šalavijo sėklas, tuomet užpilkite jas 4 v.š. vandens.

2

Kriaušes sutarkuokite stambia tarka.

3

Bananą sutrinkite šakute.

4

Dubenyje sumaišykite avižinius dribsnius, migdolų miltus, druską, kepimo miltelius ir cinamoną.

5

KItame dubenyje sumaišykite kiaušinį/ispaninio šalavijo sėklas, sviestą arba aliejų ir pieną (karvės arba augalinį).

6

Į skystus ingredietus suberkite sausus ir permaišykite.

7

Į tešlą įmaišykite bananą ir kriaušes.

8

Tešlą dėkite į keksiukų formeles (man labiausiai patinka silikoninės).

9

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 min.

 

Pastabos:

  • Vietoje kriaušių galite rinktis obuolius.
  • 1 kiaušinis = 1 v.š. ispaninio šalavijo sėklų.