Avižiniai vafliai su obuoliais

Autorius
Rima
Įvertinimas
12345 (Neįvertinta)
Paruošimo laikas
15 min
Porcijos
10 vnt
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Avižiniai vafliai su obuoliais puikiai tiks savaitgalio pusryčiams. Skanūs, maistingi ir lengvai paruošiami.

Ingredientai
Paruošimo būdas
1

Pieną sumaišome su obuolių actu ir paliekame pastovėti 15 minučių.

2

Visus kitus ingredientus, išskyrus obuolį, sudedame į maisto trintuvą ir smulkiname kelias minutes. Supilame pieną ir sutriname iki vienstisos masės.

3

Masę sudedame į dubenį ir sumaišome su tarkuotu obuoliu.

4

Vaflinę ištepmae aliejumi ir gerai įkaitiname.

5

Iškeptus vaflius tiekiame su mėgstama uogiene ar sirupu.