Aprašymas
Nerealiai gardūs sklindžiai!!! Minkšti, drėgni, kvapnūs.
Ingredientai
- 300-350 g bananų
- 250 ml kokosų pieno
- 100 g avižinių dribsnių
- 50 g miltai
- 1 a.š. kepimo milteliai
- 1 a.š. malto cinamono
Paruošimo būdas
1
Miltus sumaišome su druska ir kepimo milteliais.
2
Į smulkintuvo indą dedame bananus, beriame avižinius dribsnius, pilame kokosų pieną ir sutriname.
3
Sutrintą masę pilame į dubenį, beriame miltus ir gerai permaišome. Paliekame pastovėti 10 minučių.
4
Ant vidutinės ugnies įkaitiname keptuve, pilame 1-2 v.š. aliejaus ir šiek tiek sumažiname ugnį (pas mane 4 iš 9). Dedame po šaukštą tešlos ir uždengiame keptuvę dangčių. Kai ant paviršiaus pradės sproginėti burbuliukai, sklindžius apverčiame ir kepame iki auksinės spalvos (dangčiu uždengti nereikia).
5
Tiekiame šiltus su šviežiomis uogomis.