Avižinių dribsnių sklindžiai su kokosų pienu

Autorius
OksanaMi
Įvertinimas
12345
Paruošimo laikas
40 min.
Porcijos
2
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Nerealiai gardūs sklindžiai!!! Minkšti, drėgni, kvapnūs.

Ingredientai
Paruošimo būdas
1

Miltus sumaišome su druska ir kepimo milteliais.

2

Į smulkintuvo indą dedame bananus, beriame avižinius dribsnius, pilame kokosų pieną ir sutriname.

3

Sutrintą masę pilame į dubenį, beriame miltus ir gerai permaišome. Paliekame pastovėti 10 minučių.

4

Ant vidutinės ugnies įkaitiname keptuve, pilame 1-2 v.š. aliejaus ir šiek tiek sumažiname ugnį (pas mane 4 iš 9). Dedame po šaukštą tešlos ir uždengiame keptuvę dangčių. Kai ant paviršiaus pradės sproginėti burbuliukai, sklindžius apverčiame ir kepame iki auksinės spalvos (dangčiu uždengti nereikia).

5

Tiekiame šiltus su šviežiomis uogomis.