Avokadų „majonezas“

Autorius
OksanaMi
Įvertinimas
12345 (Neįvertinta)
Paruošimo laikas
10 min.
Porcijos
1
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Šis padažas yra ne tik skanesnis už tradicinį majonezą, bet ir sveikesnis. Paruošiamas labai greitai ir lengvai, o jau naudojimo galimybės tikrai neribotos.

Ingredientai
Paruošimo būdas
1

Į maisto smulkintuvą sudedame avokadus, garstyčias, pagardiname druska ir juodaisiais pipirais, įpilame citrinos sulčių ir sutriname iki vientisos masės.

2

Avokadų masę dedame į dubenėlį, įpilame alyvuogių aliejaus ir gerai permaišome.