Baklažano ir pomidorų troškinys

Autorius
Agne
Įvertinimas
12345 (Neįvertinta)
Paruošimo laikas
40 minučių
Porcijos
4
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Sotus, spalvingas ir sveikas baklažanų bei pomidorų troškinys, tinkantis veganams, vegetarams, žmonėms, netoleruojantiems glitimo.

Ingredientai
Paruošimo būdas
1

Į aliejumi išteptą skardą arba padengtą kepimo popieriumi sudedame gabalėliais supjaustytą baklažaną, cukiniją, mažus pomidorus. Pašlakstome alyvuogių aliejumi, pabarstome druska, pipirais, žolelėmis. Dedame į 200 C įkaitintą orkaitę. Kepame 30 minučių, vidury kepimo apversdami.

2

Dideliame puode pakepiname svogūnus, česnaką. Sudedame iškepusius baklažaną, pomidorus cukiniją. Suberiame prieskonius, supilame vyną ir paliekame troškintis 5 minutėms ant mažos ugnies.

3

Sudedame pomidorų pastą, konservuotus pomidorus, prieskonius. Išmaišome ir troškiname dar 10-15 minučių.

4

Serviruojame su krapais ir tarkuotu vegnaišku sūriu.

 

Skanaus!