Baklažanų picukės

Autorius
Rima
Įvertinimas
12345
Paruošimo laikas
20 min
Porcijos
2
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Išduosiu jums paslaptį! Greičiausias ir sveikiausias picos padas – baklažanas. O kas geriausia, kad labai greitai ir paprastai galima pasigaminti.

Ingredientai
  • 1 baklažanas
  • 2 v.š. alyvuogių aliejus
  • Druska ir pipirai
  • 2 a.š. persilado prieskonių mišinys
  • 1 a.š. česnako granulės
  • 10 vyšnyniniai pomidoriukai
  • 1-2 v.š.  pomidorų pasta
  • 1 Mocarelos rutuliukas (125g)
  • Baziliko lapeliai
Paruošimo būdas
1

Baklažną supjaustome plonomis riekutėmis. Apšlakstome aliejumi ir apibarstome prieskoniais. Kepame 7-10 minučių, 180 laipsnių orkaitėje.

2

Ant apkepusių baklažanų tepame pomidorų pastą, dedame supjaustytą sūrį ir pomidorus.

3

Vėl dedame į orkaitę ir kepame apie 5 minutes kol sūris ištirps.

4

Tiekiame su šviežiais baziliko lapeliais.