Bananų keksas su moliūgais

Autorius
OksanaMi
Įvertinimas
12345
Paruošimo laikas
60 min.
Porcijos
1 keksas
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Labai skanus, švelnus, kvapnus keksas.

Ingredientai
Paruošimo būdas
1

Vieną bananą sutriname šakute.

2

Miltus permaišome su kepimo milteliais, druska ir cinamonu.

3

Sukapojame riešutus.

4

Kiaušinį išplakame su cukrumi. Pilame kokosų aliejus, dedame moliūgo tyrę ir trintą bananą. Permaišome.

5

Sujungiame dvi mases.

6

Tešlą dedame į sviestu arba aliejumi pateptą formą.

7

Bananą perjauname pusiau ir įspaudžiame į tešlą.

8

Keksą kepame orkaitėje įkaitintoje iki 170 laipsnių apie 40 min.

9

Ištraukiame ir atvėsiname ant grotelių.

 

Pastabos: kaip pagaminti moliūgo tyrę – receptas.