Bananų pyragas su avižiniais dribsniais

Autorius
OksanaMi
Įvertinimas
12345 (Neįvertinta)
Paruošimo laikas
Porcijos
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Tai labai skanus ir lengvai pagaminamas bananų pyragas. Puikus pasirinkimas, kai reikia sunaudoti užsilikusius bananus.

Ingredientai
  • 2 bananai + 1 pauošimui
  • 100 g avižinių dribsnių
  • 180 g miltų
  • 2 a.š. kepimo miltelių
  • 2 a.š. malto cinamono
  • 2 kiaušiniai
  • 50 g cukraus
  • 125 g tirpinto sviesto
  • 2 v.š. ispaninio šalavijo sėklų
  • 2 v.š. šokolado drožlių
  • Žiupsnis druskos
Paruošimo būdas
1

Šakute sutriname bananus ir sumaišome su kiaušiniais, cukrumi, sviestu bei ispaninio šalavijo sėklomis.

2

Miltus sumaišome su avižiniais dribsniais, kepimo milteliais, cinamonu, šokoladu ir druska.

3

Sujungiame dvi mases ir užmaišome tešlą.

4

Tešlą dedame į sviestu patepta formą. Papuošiame perpjautu bananu.

5

Kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 35-40 minučių.