Belgiški vafliai su obuoliais

Autorius
OksanaMi
Įvertinimas
12345
Paruošimo laikas
30 min.
Porcijos
2
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Minkšti, kvapnūs ir labai skanūs vafliai.

Ingredientai
Paruošimo būdas
1

Obuolį sutarkuojame stambia tarka ir sumaišome su cukrumi, cinamonu bei actu.

2

Kiaušinį lengvai išplakame ir sumaišome su obuoliais. Įpilame sviestą ir permaišome dar kartą.

3

Miltus permaišome su soda ir sėlenomis.

4

Sujungiame dvi mases ir užmaišome tešlą vafliams.

5

Vaflius kepame įkaitintoje vaflinėje iki gražios auksinės spalvos.

6

Tiekiame su sirupu ir uogomis.