Aprašymas
Jei pas jus liko velykinių pyragų ir jau net nesinori į juos žiūrėti, duokite jiems antrą šansą. Biskvitiniai rutuliukai sunaudos likučius ir nustebins šeimos narius.
Ingredientai
- 200 g varškės
- 150 g biskvito (arba sausainių)
- 50 g migdolų miltų
- 3 v.š. klevų sirupo
Paruošimo būdas
1
Nupjauname pyrago plutelę, šonus, juos panaudosime rutuliukams apvolioti.
2
Biskvitą susmulkiname maisto smulkintuvu iki trupiniu.
3
Trupinius sumaišome su varške, migdolų miltais ir klevų sirupu. Pastatome į šaldytuvą 1 val.
4
Sumalame atidėtą biskvito plutelę, šonus.
5
Suformuojame rutuliukus, apvoliojame trupiniuose ir dedame į šaldytuvą 30 min.