Blyneliai su moliūgu

Autorius
Rima
Įvertinimas
12345
Paruošimo laikas
15
Porcijos
2
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Blyneliai su moliūgu – puikus savaitgalio pusryčių patiekalas. Papildomai nereikės gaminti moliūgų tyrės, užteks moliūgą tik sutarkuoti!

Ingredientai
  • 200 g moliūgo
  • 100 g varškės
  • 2 kiaušinių
  • 150 g viso grūdo speltos miltų
  • 1 a.š. kepimo miltelių
  • 1 a.š. cinamono
  • 2 v.š. cukraus
  • 100 ml vandens
  • Aliejaus kepimui
Paruošimo būdas
1

Moliūgą sutarkuojame su smulkia tarka.

2

Įmušame kiaušinius, sudedame varškę ir gerai išmaišome.

3

Suberiame miltus, kepimo miltelius, cukrų ir prieskonius. Po truputį pilame vandenį ir maišome. Tešlą turi gautis gana tiršta.

4

Kepame blynelius keptuvėje su nedideliu kiekiu aliejaus. Tiekiame su graikišku jogurtu ar kitais mėgstamais priedais.