Bolivinės balandos košė

Autorius
Rima
Įvertinimas
12345 (Neįvertinta)
Paruošimo laikas
25 min
Porcijos
2
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Bolivinės balandos košė yra maistingas ir sotus pasirinkimas sveikiems pusryčiams. Galite gardinti riešutų sviestu, uogomis, vaisiais, sėklomis. Kokosų kremas košei suteikia ne tik nuostabų skonį, bet ir kreminę konsistenciją.

Ingredientai
Paruošimo būdas
1

Puode užvirkite 250 ml vandens, suberkite kruopas ir virkite apie 15 minučių kol kruopos suminkštės.

2

Į puodą supilkite kokosų pieną, suberkite druską ir dar pavirkite apie 7 min.

3

Košę sudėkite į dubenėlius ir pagardinkite kriaušėmis, cinamonu, riešutais bei medumi.