Aprašymas
Bolivinės balandos košė yra maistingas ir sotus pasirinkimas sveikiems pusryčiams. Galite gardinti riešutų sviestu, uogomis, vaisiais, sėklomis. Kokosų kremas košei suteikia ne tik nuostabų skonį, bet ir kreminę konsistenciją.
Ingredientai
- 120 g bolivinių balandų kruopų
- 250 ml kokosų pieno (riebumas 18%)
- ¼ a.š. druskos
Patiekimui:
- ¼ a.š. cinamono
- 2 v.š. smulkintų migdolo riešutų
- 1 didelės kriaušės
- 2 a.š. medaus (nebūtina)
Paruošimo būdas
1
Puode užvirkite 250 ml vandens, suberkite kruopas ir virkite apie 15 minučių kol kruopos suminkštės.
2
Į puodą supilkite kokosų pieną, suberkite druską ir dar pavirkite apie 7 min.
3
Košę sudėkite į dubenėlius ir pagardinkite kriaušėmis, cinamonu, riešutais bei medumi.