Aprašymas
Salotos, kurios puikiai tiks vakarienei ar pietums.
Ingredientai
400 g smulkintų brokolių galvučių
70 g fetos sūrio
40 g saulėgrąžų
1/4 a.š. čili paprikos miltelių
5 šaukštų alyvuogių aliejaus
2 šaukštų citrinos sulčių
1 a.š. česnako miltelių
Paruošimo būdas
1
Puode užverdame vandenį, įdedame šiek tiek druskos ir sudedame smulkintus brokolius. Paverdame 3 minutes.
2
Nupilame vandenį ir brokolius šiek atvėsiname.
3
Keptuvėje įkaitiname vieną šaukštą aliejaus, sudedame saulėgrąžas, apibarstome čili milteliais ir kepiname apie 2-3 minutes vis pamaišydami kol sėklos gražiai apskrus.
4
Atskirame dubenėlyje sumaišome aliejų su citrinos sultimis ir česnako milteliais
5
Sūrį susmulkiname ir visus ingredientus sumaišome.