Aprašymas
Tai puikus patiekalas pusryčiams, turtingas naudingų medžiagų, skanus bei sotus. Patiekalas lengvai modifikuojamas, tereikia pakeisti vaisius/sėklas ir pusryčiai kiekvieną dieną bus įvairūs!
Ingredientai
- 150 g čija sėklų
- 100 ml augalinio pieno
- 0,5 persimono
- 0,5 banano
- 7 šilauogės
- Linų sėmenys
- Moliūgų sėklos
Paruošimo būdas
1
Čija sėklas užmerkiame piene ir paliekame per naktį. Recepte naudotas avižų gėrimas (pienas), tačiau galima naudoti bet kurį patinkantį.
2
Ryte pribrinkusias sėklas išmaišome. Ant jų sluoksniuojame supjaustytą persimoną, bananą, uogas.
3
Apibarstome linų sėmenimis ir moliūgo sėklomis. Norint saldesnių pusryčių, galima įberti šokolado gabalėlių arba pagardinti sirupu.