Čija sėklų košė

Autorius
Agne
Įvertinimas
12345 (Neįvertinta)
Paruošimo laikas
10 minučių
Porcijos
1
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Tai puikus patiekalas pusryčiams, turtingas naudingų medžiagų, skanus bei sotus. Patiekalas lengvai modifikuojamas, tereikia pakeisti vaisius/sėklas ir pusryčiai kiekvieną dieną bus įvairūs!

Ingredientai
Paruošimo būdas
1

Čija sėklas užmerkiame piene ir paliekame per naktį. Recepte naudotas avižų gėrimas (pienas), tačiau galima naudoti bet kurį patinkantį.

2

Ryte pribrinkusias sėklas išmaišome. Ant jų sluoksniuojame supjaustytą persimoną, bananą, uogas.

3

Apibarstome linų sėmenimis ir moliūgo sėklomis. Norint saldesnių pusryčių, galima įberti šokolado gabalėlių arba pagardinti sirupu.