Čija sėklų pudingas „Rudens pasaka“

Autorius
OksanaMi
Įvertinimas
12345 (Neįvertinta)
Paruošimo laikas
30 min.
Porcijos
2
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Jei chia sėklas užmerksite ir obuolių-kriaušių pagardą paruošite iš vakaro, ryte mėgausitės nuostabiais ir maistingais pusryčiais.

Ingredientai
Paruošimo būdas
1

Čiją sėklas užpilame pienu ir gerai permaišome. Pagardiname sirupu, permaišome dar kartą ir palaukiame 15-20, kol išbrinks (galima laikyti šaldytuve per naktį).

2

Obuolius ir kriaušę supjaustome mažais kubeliais.

 

3

Beriame į įkaitintą keptuvę, užpilame 3 v.š. vandens, uždengiame dangčiu ir troškiname ant vidutinės ugnies 2 minutes. Nuimame dangtį, pagardiname prieskoniais, permaišome ir troškiname kol išgaruos vanduo.

4

Kai čija sėklos išbrinks, o obuolių-kriaušių pagardas atvės, sluoksniuojame į gražias stiklines ir vaišinamės.

 

Pastabos:

  1. Galite rinktis savo mėgstamiausią augalinį pieną. Man labai skanu su migdolų ir kokosų-ryžių.
  2. Obuolių-kriaušių pagardas tiks prie sklindžių arba kaip įdaras lietiniams.