Cukinijų kepsneliai su avinžirnių miltais

Autorius
Rima
Įvertinimas
12345
Paruošimo laikas
15 min
Porcijos
2
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Augalingi ir greitai paruošiami kepsneliai. Prieskonius galite rinktis pagal save! Puikiai tiks ir šviežios petražolės ar krapai. Tiekite su natūraliu jogurtu.

Ingredientai
  • 300 g tarkuotos cukinijos
  • 100 g avinžirnių miltų
  • 2 v.š. mielių dribsnių
  • 1 svogūno
  • 1 skiltelės česnako
  • 1/2 a.š. pipirų
  • 1/2 a.š. kumino
  • 1/2 a.š. ciberžolės
  • 1/2 a.š. kepimo miltelių
  • Žiupnio druskos
  • 1-2 v.š. aliejaus (kepimui)
Paruošimo būdas
1

Nuo cukinijų nusiunkiame vandenį. Svogūną ir česnaką susmulkiname.

2

Į cukinijų masę sudedame miltus, kepimo miltelius, priekonius, svogūnus bei česnaką. Viską labai gerai išmaišome.

3

Keptuvėje įkaitiname nedidelį kiekį aliejaus. Rankomis formuojame kepsnelius ir kepame keptuvėje iš abiejų pusių.