Aprašymas
Šis skanus, lengvai ir greitai paruošiamas troškinys puikiai tinka ir pietums, ir vakarienei. Tik jei vakarienė vėlyva, panyrą geriau nedėti, nes sūris sunkiai virškinamas.
Ingredientai
- 1 maža cukinija
- 1 morka
- 100 g varškės sūrio (panyro)
- 50 ml vandens
- 1/4 a.š. ciberžolės
- 1/4 a.š. malto kumino
- 1/4 a.š. maltos kalendros
- Druska, juodieji pipirai pagal skonį
Paruošimo būdas
1
Kubeliais supjaustome morką, cukiniją ir varškės sūrį (panyrą).
2
Keptuvėje įkaitiname 2 v.š. aliejaus arba ghi, beriame kalendrą, kuminą, bei ciberžolę ir maišant kepame kelias sekundes. Dedame morką, permaišome, įpilame 50 ml vandens ir troškiname ant vidutinės ugnies 5 min.
3
Dedame cukiniją ir maišant kepame 10 minučių.
4
Į keptuvę dedame panyrą, pagardiname druska, juodaisiais pipirais ir maišant kepame dar 5 minutes.