Cukinijų, morkų ir panyro troškinys

Autorius
OksanaMi
Įvertinimas
12345
Paruošimo laikas
40 min.
Porcijos
2
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Šis skanus, lengvai ir greitai paruošiamas troškinys puikiai tinka ir pietums, ir vakarienei. Tik jei vakarienė vėlyva, panyrą geriau nedėti, nes sūris sunkiai virškinamas.

Ingredientai
Paruošimo būdas
1

Kubeliais supjaustome morką, cukiniją ir varškės sūrį (panyrą).

2

Keptuvėje įkaitiname 2 v.š. aliejaus arba ghi, beriame kalendrą, kuminą, bei ciberžolę ir maišant kepame kelias sekundes. Dedame morką, permaišome, įpilame 50 ml vandens ir troškiname ant vidutinės ugnies 5 min.

3

Dedame cukiniją ir maišant kepame 10 minučių.

4

Į keptuvę dedame panyrą, pagardiname druska, juodaisiais pipirais ir maišant kepame dar 5 minutes.