Aprašymas
Labai skanūs šokoladiniai datulių batonėliai su čija sėklomis. Pagaminsite tikrai labai paprastai, o sveiką ir maistingą užkandį turėsite visai savaitei.
Ingredientai
- 250 g datulių be kauliukų
- 30 g kakavos miltelių
- 25 g chia sėklų
- 25 g tirpinto kokosų aliejaus
- 125 g graikinių riešutų
- 40 g avižinių dribsnių
- Žiupsnio druskos
Paruošimo būdas
1
Datules nuplauname, sudedame į trintuvą ir sutriname iki vientisos masės.
2
Į trintuvą sudedame likusius ingredientus ir sutriname. Riešutų gabaliukų tikrai gali likti!
3
Pasirinktą nedidelį indą išklojame kepimo popieriumi ir gautą masę sudedame, paskirstome ir gerai prispaudžiame. Aš naudojau duonos kepimo formelę.
4
Dedame į šaldytuvą mažiausiai 4 valandoms arba paliekame per naktį. Prieš pjaustant įdedame 10 minučių į šaldiklį. Batonėlius laikome šaldytuve.