Datulių batonėliai su čija sėklomis

Autorius
Rima
Įvertinimas
12345
Paruošimo laikas
10 min + šaldymas
Porcijos
6-8
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Labai skanūs šokoladiniai datulių batonėliai su čija sėklomis. Pagaminsite tikrai labai paprastai, o sveiką ir maistingą užkandį turėsite visai savaitei.

Ingredientai
  • 250 g datulių be kauliukų
  • 30 g kakavos miltelių
  • 25 g chia sėklų
  • 25 g tirpinto kokosų aliejaus
  • 125 g graikinių riešutų
  • 40 g avižinių dribsnių
  • Žiupsnio druskos
Paruošimo būdas
1

Datules nuplauname, sudedame į trintuvą ir sutriname iki vientisos masės.

2

Į trintuvą sudedame likusius ingredientus ir sutriname. Riešutų gabaliukų tikrai gali likti!

3

Pasirinktą nedidelį indą išklojame kepimo popieriumi ir gautą masę sudedame, paskirstome ir gerai prispaudžiame.  Aš naudojau duonos kepimo formelę.

4

Dedame į šaldytuvą mažiausiai 4 valandoms arba paliekame per naktį. Prieš pjaustant įdedame 10 minučių į šaldiklį. Batonėlius laikome šaldytuve.