FIT tartaletė su kokosu ir baltuoju šokoladu

Autorius
Irena
Įvertinimas
12345
Paruošimo laikas
2 val.
Porcijos
8 - 10 porcijų
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Skani, sveika ir maistinga tartaletė, kurią galima valgyti ir vakare be jokios sąžinės graužaties.

Ingredientai
  • 125 g lukštentų saulėgražų sėklų
  • 75 g kokoso drožlių
  • 125 g nesūdytų žemės riešutų
  • 20 g kakavos miltelų (99%)
  • 50 g becukrio džemo arba sirupo
  • 10 g agavos sirupo
  • 250 g rikotos sūro
  • 175 g graikiškas jogurtas
  • 75 g becukrio baltojo šokolado
  • 50 g sausainių skonio baltyminių miltelių (proteinas)
  • 3 v.š. želatinos
  • 2 kiviai
Paruošimo būdas
1

Pagrindas: Susmulkiname saulėgražas, kokoso drožles, žemės riešutus. Įmaišome kakavos miltelius. Įdedame becukrio sirupo ir vėl išmaišome.

2

Paruoštą masę dedamę į formą ir apklijuojame tiek formos šonus tiek dugną. Naudojama 24 cm pyrago forma.

3

Balta masė: išmaišome rikotos sūrį, graikišką jogurtą ir baltyminius miltelius. Įdedame į masę ištirpintą baltąjį šokoladą. Ištirpiname želatiną ir įpilame į masę. Gerai išmaišome ir baltą masę supilame ant formelėje iškloto šokoladinio pagrindo. Įdedame į šaldytuvą ~60min. Kai užstings, padekoruojame vaisiais.