Fokačia su kriaušėmis ir sūriu

Autorius
OksanaMi
Įvertinimas
12345 (Neįvertinta)
Paruošimo laikas
Porcijos
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Labai skani fokačia su kriaušėmis ir sūriu. Tiks prie salotų, sriubos ar kaip užkandis. Skaniausia yra šilta.

Ingredientai
  • 80 g ryžių miltų
  • 50 g grikių miltų
  • 60 g kukurūzų miltų
  • 30 g. avinžirnių miltų
  • 40 g tapijokos krakmolo
  • 30 g migdolų miltų
  • 15 g balkšvojo gysločio sėklų luobelių miltų
  • 300 g vandens
  • 1 a.š. kepimo miltelių su kaupu
  • Žiupsnis druskos
  • Kriaušės
  • Pelėsinis sūris
  • Medus
Paruošimo būdas
1

Supjaustome kriaušes ir sūrį.

2

Dubenyje sumaišome sausus ingredientus (išskyrus druską).

3

Druską ištirpiname vandenyje.

4

Į sausą mišinį pilame vandenį ir šluotelę išmaišome. Kai tešlą sutirštės, pabaigiame maišyti silikonine mentele.

5

Tešlą padaliname į 2 dalis.

6

Stalą apibarstome miltais ir iškočiojame arba suformuojame rankomis.

7

Ant viršaus išdėliojame kriaušes ir sūrį. Uždengiame tešla. Ant viršaus vėl išdėliojame kriaušes ir sūrį.

8

Kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30-35 minutes.

9

Tiekiant galima aplieti medumi.