Fritata su moliūgais ir feta

Autorius
Rima
Įvertinimas
12345 (Neįvertinta)
Paruošimo laikas
15 min
Porcijos
3
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Fritata su moliūgais ir feta – greitas ir gardus pusryčių ar vakarienės patiekalas.

Ingredientai
  • 3 v.š. aliejaus
  • 2 skiltelių česnako
  • 1 nedidelio svogūno
  • 100 g špinatų
  • 5 kiaušinių
  • 100 g graikiško jogurto
  • 70 g fetos sūrio
  • 150 g moliūgo pjaustyto kubeliais
  • Pipirų ir druskos
  • Saujos petražolių
Paruošimo būdas
1

Orkaitę įkaitiname iki 180 laipsnių temperatūros.

2

Moliūgą sudedame į kepimo skardą, apšlakštome aliejumi, apibarstome druska, pipirais. Kepame 20 minučių, 180 laipsnių temperatūroje.

3

Kol moliūgas kepa pasiruošiame kitus ingredientus. Kiaušinius išplakame su jogurtu, pagardiname druska ir pipirais.

4

Svogūnus, česnakus, petražoles, fetą susmulkiname.

5

Keptuvėje įkaitiname kelis šaukštus aliejaus. Sudedame svogūnus, pakepiname kelis minutes. Suberiame česnakus, nuplautus špinatus ir maišant kepiname 5 minutes.

6

 Į keptuvę sudedame apkeptus moliūgus, supilame išplaktus kiaušinius, apibarstome feta ir petražolėmis.

7

Dedame į orkaitę, kepame 15-18 minučių, 180 laipsnių temperatūroje.