Aprašymas
Ilgais vakarais norisi kažko skanaus, tačiau tuo pačiu ir sveiko. Šis užkandis mums labai patiko. O ir pagaminti ilgai netrunka.
Ingredientai
- 500 g pievagrybių
- 1 žiupsnelis prieskonių su druska ir žolelėm
- 2 skiltelės česnako
- 50 ml alyvuogių aliejaus
- 5 vnt. saulėje džiovintų pomidorų
- 200 g mocarelos sūrio mini rutuliukų
Paruošimo būdas
1
Nuvalyti pievagrybius, pašalinti kotelius. (Juos galit panaudoti kitame patiekale)
2
Grybų galvutes pabarstyti prieskoniais, pasūdyti ir užpilti aliejumi. Išmaišyti.
3
Į pievagrybio galvutę dedam kapoto česnako ir smulkinto džiovinto pomidoro.
4
Įsodinam mocarelos rutuliuką.
5
Kepame orkaitėje 15-20 min. 170°C