Įdaryti pievagrybiai

Autorius
Virginija
Įvertinimas
12345
Paruošimo laikas
30 min
Porcijos
4 porcijos
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Ilgais vakarais norisi kažko skanaus, tačiau tuo pačiu ir sveiko. Šis užkandis mums labai patiko. O ir pagaminti ilgai netrunka.

Ingredientai
Paruošimo būdas
1

Nuvalyti pievagrybius, pašalinti kotelius. (Juos galit panaudoti kitame patiekale)

2

Grybų galvutes pabarstyti prieskoniais, pasūdyti ir užpilti aliejumi. Išmaišyti.

3

Į pievagrybio galvutę dedam kapoto česnako ir smulkinto džiovinto pomidoro.

4

Įsodinam mocarelos rutuliuką.

5

Kepame orkaitėje 15-20 min. 170°C