Ispaninio šalavijo sėklų pudingas su moliūgų tyre

Autorius
OksanaMi
Įvertinimas
12345 (Neįvertinta)
Paruošimo laikas
15 min.
Porcijos
2
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Tobulas desertas. Natūraliai saldus moliūgų, bananų ir datulių sluoksnis nuostabiai dera su gaiviu kokosų pieno ir ispaninio šalavijo sėklų sluoksniu.

Ingredientai
Paruošimo būdas
1

Sutriname bananą kartu su datulėmis ir 150 g kokosų pieno.  Įmaišome moliūgų tyrę, pagardiname prieskoniais, citrinos sultimis ir permaišome dar kartą.

2

Čiją sėklas užpilame 100 g kokosų pieno, įpilame klevų sirupo, gerai permaišome ir paliekame 10 min.

3

Sluoksniuojame desertą ir mėgaujamės.

  1. Elena

    Sveiki! Atrodo puikiai! O koks kiekis datulių? Recepte nepamineta.. 🙂