Aprašymas
Tobulas desertas. Natūraliai saldus moliūgų, bananų ir datulių sluoksnis nuostabiai dera su gaiviu kokosų pieno ir ispaninio šalavijo sėklų sluoksniu.
Ingredientai
- 100 g moliūgų tyrės
- 1 bananas
- 1 datulė
- 250 g kokosų pieno (iš skardinės)
- 2 v.š. čija sėklų
- 1/2 a.š. malto cinamono
- 1/8 a.š. malto kardamono
- 1-2 a.š. citrinos sulčių
- 1 a.š. klevų sirupo
Paruošimo būdas
1
Sutriname bananą kartu su datulėmis ir 150 g kokosų pieno. Įmaišome moliūgų tyrę, pagardiname prieskoniais, citrinos sultimis ir permaišome dar kartą.
2
Čiją sėklas užpilame 100 g kokosų pieno, įpilame klevų sirupo, gerai permaišome ir paliekame 10 min.
3
Sluoksniuojame desertą ir mėgaujamės.
Sveiki! Atrodo puikiai! O koks kiekis datulių? Recepte nepamineta.. 🙂
Pataisyta. Reikia tik 1 datulės. 🙂