Kalėdiniai Cake Pops’ai

Autorius
Ieva
Įvertinimas
12345
Paruošimo laikas
1.5 val.
Porcijos
30 vnt.
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Kalėdiniai Cake Pops’ai šį kartą be pagaliukų, lyg maži sniego burbuliukai su kokosų ir riešutų pabarstukais. Puikiai tinka dovanai ar namiškiams pasimėgauti ilgais žiemos vakarais.

Yra ką nuveikti, bet rezultas nustebins smaližius – purūs, saldūs burbuliukai džiugins ir didelius ir mažus.

Nepamirškite, kad iškarto valgyti negalėsite, tad gaminkite iš vakaro.

Šiek tiek pakoreguotas receptas pagal LaMaistas.

Ingredientai
  • 5 kiaušiniai
  • 150 g cukraus
  • 150 g miltų
  • 1 a.š. kepimo miltelių
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 0.5 skardinės kondensuoto pieno
  • Pabarstukai
  • 1 pakuotė baltojo šokolado
Paruošimo būdas
1

Kiaušinius išplakame su cukrumi, kol masė padvigubės, suberiame miltus, druską, kepimo miltelius. Viską išmaišome ir kepame apie 40 min. 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

2

Kai biskvitas iškepa jį sutrupiname ir sutriname iki trupinių, aš naudoju smulkintuvą.

3

Tuomet trupinius sumaišome su kondensuotu pienu, pradžioje su puse skardinės, jei reikia įpilame daugiau.

4

Formuojame rutuliukus.

5

Rutuliukus dedame į šaldytuvą sustingti (pora valandų arba į kamerą pusvalandžiui).

6

Išlydome šokoladą, merkiame kamuoliuką, ištraukiame ir apibarstome pabarstukais.