Keksiukai su špinatais ir feta

Autorius
Rima
Įvertinimas
12345
Paruošimo laikas
35 min
Porcijos
10 vnt
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Keksiukai, kurie puikiai tiks iškylai ar įsidėti į priešpiečių dėžutę.

Ingredientai
  • 50 g špinatų
  • 100 g fetos
  • 120 ml pieno
  • 2 kiaušinių
  • 250 g pilno grūdo speltos miltų
  • 60 ml aliejaus
  • 1 a.š. kepimo miltelių
  • 1 a.š. paprikos miltelių
  • 1/2 a.š. pipirų
  • Žiupsnio druskos
Paruošimo būdas
1

Špinatus supjaustome ir sumaišome su fetos sūriu. Įmušame kiaušinius ir dar kartą gerai išmaišome.

2

Atskirame dubenyje sumaišome miltus su kepimo milteliais ir prieskoniais.

3

Fetos masę sumaišome su miltais. Supilame pieną ir aliejų. Viską gerai išmaišome.

4

Orkaitę įkaitiname iki 180 laipsnių. Keksiukus formeles ištepame aliejumi. Paskirstome tešlą ir kepame 25 minutes, 180 laipsnių temperatūroje, kol gražiai paruduos.