Kesadilijos su feta ir špinatis yra super skanus, paprastas patiekalas, kuriam net neprireiks papildomo padažo. Svarbu rinktis maistingesnes, pilno grūdo tortilijas.
- 4 pilno grūdo tortilijų
- 60 g špinatų
- 1 paprikos
- 125 g mocarelos
- 80 g fetos sūrio
- 1 raudonojo svogūno
- 1 v.š. aliejaus
Svogūną supjaustome kubeliais, paprikas juostelėmis, susmulkiname špinatus, feta ir mocarelą.
Keptuvėje įkaitiname aliejų, dedame tortilijos blyną ir pakepiname kelias minutes.
Ant tortilijos viršaus sudedame visus ingredientus. Pradedame nuo svogūnų, tuomet špinatai, paprika ir sūriai.
Ant viršaus dedame antrą tortilijos lakštą, gerai apspaudžiame ir kepame dar kelias minutes. Tuomet atsargiai apverčiame. Geriausia ant keptuvės viršaus uždėti didelę lėkštę, keptuvę apversti ir tortiliją vėl grąžinti į keptuvę. Kepame dar 3-4 minutes, perkeliame į lėkštę ir supjaustome trikampiais.