Kesadilijos su feta ir špinatais

Autorius
Rima
Įvertinimas
12345 (Neįvertinta)
Paruošimo laikas
15 min
Porcijos
2
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Kesadilijos su feta ir špinatis yra super skanus, paprastas patiekalas, kuriam net neprireiks papildomo padažo.  Svarbu rinktis maistingesnes, pilno grūdo tortilijas.

Paruošimo būdas
1

Svogūną supjaustome kubeliais, paprikas juostelėmis, susmulkiname špinatus, feta ir mocarelą.

2

Keptuvėje įkaitiname aliejų, dedame tortilijos blyną ir pakepiname kelias minutes.

3

Ant tortilijos viršaus sudedame visus ingredientus. Pradedame nuo svogūnų, tuomet špinatai, paprika ir sūriai.

Kesadilijos su špinatais

4

Ant viršaus dedame antrą tortilijos lakštą, gerai apspaudžiame ir kepame dar kelias minutes. Tuomet atsargiai apverčiame. Geriausia ant keptuvės viršaus uždėti didelę lėkštę, keptuvę apversti ir tortiliją vėl grąžinti į keptuvę. Kepame dar 3-4 minutes, perkeliame į lėkštę ir supjaustome trikampiais.