Aprašymas
Labai gardūs kokosiniai varškėčiai. Ypač su uogomis ir klevų sirupu.
Ingredientai
- 360 g varškės
- 45 g kokosų drožlių
- 1 v.š. cukraus
- 1/2 a.š. malto cinamono
- 1 kiaušinis
- 30 g ryžių miltų + 10 g varškėčių formavimui
- Žiupsnis druskos
- 1-2 v.š. aliejaus kepimui
Paruošimo būdas
1
Varškę, kiaušinį, cukrų ir kokosų drožles dedame į maisto smulkintuvą ir sutriname.
2
Miltus sumaišome su druska ir cinamonu, beriame į varškės masę ir užmaišome tešlą.
3
Formuojame varškėčius.
4
Keptuvėje įkaitiname 1-2 v.š. aliejaus. Apkepame varškėčius iš abiejų pusių iki gražios auksinės spalvos.
5
Tiekiame šiltus su uogomis ir klevų sirupu.