Kokosiniai varškėčiai

Autorius
OksanaMi
Įvertinimas
12345
Paruošimo laikas
20 min.
Porcijos
9 vnt.
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Labai gardūs kokosiniai varškėčiai. Ypač su uogomis ir klevų sirupu.

Ingredientai
  • 360 g varškės
  • 45 g kokosų drožlių
  • 1 v.š. cukraus
  • 1/2 a.š. malto cinamono
  • 1 kiaušinis
  • 30 g ryžių miltų + 10 g varškėčių formavimui
  • Žiupsnis druskos
  • 1-2 v.š. aliejaus kepimui
Paruošimo būdas
1

Varškę, kiaušinį, cukrų ir kokosų drožles dedame į maisto smulkintuvą ir sutriname.

2

Miltus sumaišome su druska ir cinamonu, beriame į varškės masę ir užmaišome tešlą.

3

Formuojame varškėčius.

4

Keptuvėje įkaitiname 1-2 v.š. aliejaus. Apkepame varškėčius iš abiejų pusių iki gražios auksinės spalvos.

5

Tiekiame šiltus su uogomis ir klevų sirupu.