Kvapnus keksas

Autorius
Viktorija
Įvertinimas
12345
Paruošimo laikas
1 val.
Porcijos
8
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Labai gardus, kvepiantis apelsinais keksas.

Ingredientai
Paruošimo būdas
1

Ikaitintkite orkaitę iki 180 laipsnių. Kepimo formą (10×22 cm) išklokite kepimo popieriumi.

2

Riešutus sumaišykite su cinamonu ir 50 g rudojo cukraus.

3

Sviestą išsukite su 100g cukraus iki purios masės. Įplakite visus kiausinius po vieną. Įberkite druskos.

4

Suberkite persijotus miltus su kepimo milteliais. Išmaisykite. Atskiruose dubenyse 1/3 tešlos sumaišykite su riešutais, o 2/3  su apelsinų sultimis.

5

Į formą dėkite sluoksniuodami po kelis saukstus abiejų tešlų.

6

Kepkite apie 50 min. Iškepus ataušinti.