Aprašymas
Išties nesu didelė žuvienės mėgėja, bet lašišos sriuba labai patiko! Vietoj paprastos grietinėlės dėjau kokosų! Nu labai skanu, rekomenduoju ir jums išbandyti, nes super paprasta.
Ingredientai
- 220 g lašišos filė
- 600 ml daržovių sultinio
- 1 skiltelės česnako
- 3 vidutinio dydžio bulvių
- 1 morkos
- 1/2 nedidelio poro
- 1/2 nedidelio svogūno
- 1/2 stiklinės šaldytų žirnelių
- 100 kokosų grietinėlės (naudojau 18% riebumo)
- Druskos ir pipirų
- Džiovintų krapų apie 1 a.š.
- 2 v.š. aliejaus
Paruošimo būdas
1
Žuvį, bulves, morkas supjaustome kubeliais. Svogūnus, porus ir česnakus kuo smulkiau.
2
Puode įkaitiname aliejų ir sudedame porus, svogūnus, česnakus. Pakepiname kelias minutes, suberiame morkas ir pakepame dar 3 minutes, pamaišome.
3
Sudedame bulves, supilame sultinį ir vedame kol bulvės suminkštės.
4
Pačioje pabaigoje sudedame lašišą, žirnelius, prieskonius, grietinėlę ir paverdame apie 5 minutes. Tiekiame su krapais!