Lašišos sriuba

Autorius
Rima
Įvertinimas
12345
Paruošimo laikas
30 min
Porcijos
2-3
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Išties nesu didelė žuvienės mėgėja, bet lašišos sriuba labai patiko!  Vietoj paprastos grietinėlės dėjau kokosų! Nu labai skanu, rekomenduoju ir jums išbandyti, nes super paprasta.

Ingredientai
  • 220 g lašišos filė
  • 600 ml daržovių sultinio
  • 1 skiltelės česnako
  • 3 vidutinio dydžio bulvių
  • 1 morkos
  • 1/2 nedidelio poro
  • 1/2 nedidelio svogūno
  • 1/2 stiklinės šaldytų žirnelių
  • 100 kokosų grietinėlės (naudojau 18% riebumo)
  • Druskos ir pipirų
  • Džiovintų krapų apie 1 a.š.
  • 2 v.š. aliejaus
Paruošimo būdas
1

Žuvį, bulves, morkas supjaustome kubeliais. Svogūnus, porus ir česnakus kuo smulkiau.

2

Puode įkaitiname aliejų ir sudedame porus, svogūnus, česnakus. Pakepiname kelias minutes, suberiame morkas ir pakepame dar 3 minutes, pamaišome.

3

Sudedame bulves, supilame sultinį ir vedame kol bulvės suminkštės.

4

Pačioje pabaigoje sudedame lašišą, žirnelius, prieskonius, grietinėlę ir paverdame apie 5 minutes. Tiekiame su krapais!