Lęšių paštetas

Autorius
OksanaMi
Įvertinimas
12345 (Neįvertinta)
Paruošimo laikas
10 min. + lęšių virimas
Porcijos
4
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Maistingas ir labai skanus lęšių paštetas.

Ingredientai
  • 240 virtų rudųjų lęšių (100-120 g) sausų
  • 6 didesni mėtų lapeliai (galima pakeisti baziliko lapeliais)
  • 1 v.š. alyvuogių aliejaus
  • 50 g juodųjų alyvuogių
  • 1-2 skiltelės česnako (nebūtinai)
  • 1 a.š. citrinos žievelės
  • Druska ir pipirai pagal skonį
Paruošimo būdas
1

Ingredientus dedame į maisto smulkintuvą ir sutriname. Jei masė per tiršta, galite įpilti nuoviro nuo lęšių.

2

Galite sutrinti iki kreminės konsistencijos arba palikti kiek stambesnius gabaliukus. Galima alyvuoges smulkiai supjaustyti ir įmaišyti į paštetą.