Mango desertas su sėklomis ir riešutais

Autorius
OksanaMi
Įvertinimas
12345
Paruošimo laikas
20 min. + mirkymo laikas
Porcijos
2
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Tobulas desertas. Tiks lengviems pusryčiams arba kaip užkandis tarp pagrindinių valgių.

Ingredientai
Paruošimo būdas
1

Riešutus nuplauname ir pamirkome apie 2 val. (galima palikti per naktį).

2

Į maisto smulkintuvą dedame riešutus, sezamo sėklas, linų sėmenys, mangą, pilame citrinos sultys ir sutriname.

3

Įmaišome ispaninio šalavijo sėklas, permaišome ir paliekame 10-15 min. (sėklas galima susmulkinti su kitais ingredientais).

4

Dedame į indelius ir papuošiame uogomis.

 

Pastabos: vietoje mango, galima naudoti konservuotų mangų tyrę.