Mango ir ispaninio šalavijo sėklų pudingas

Autorius
OksanaMi
Įvertinimas
12345 (Neįvertinta)
Paruošimo laikas
10 min. + laikas šaldytuve
Porcijos
2
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Mango vaisiai dažnai būna ant mūsų stalo, nes jie yra puikus vitamino C, A, E ir B grupės vitaminų (B6, B3, B5) šaltinis. Manguose taip pat gausu mineralinių medžiagų: vario, magnio, mangano, kalio. cinko ir kt.

Dažniausiai juos valgome paprastai – supjaustome ir mėgaujamės. O šį kartą nusprendžiau pagaminti tobulą pudingą. Jame nuostabiai dera mango saldumas ir žaliosios citrinos rūgštumas.

Ingredientai
Paruošimo būdas
1

Sutrinkite mangą.

2

Į mango tyrę įpilkite žaliosios citrinos sulčių.

3

Įberkite sėklas, cinamono miltelius ir gerai išmaišykite.

4

Leiskite pudingui pastovėti 5 minutes ir išmaišykite dar kartą.

5

Laikykite pudingą šaldytuve 30 min. Galima paruošti iš vakaro.