Aprašymas
Mango vaisiai dažnai būna ant mūsų stalo, nes jie yra puikus vitamino C, A, E ir B grupės vitaminų (B6, B3, B5) šaltinis. Manguose taip pat gausu mineralinių medžiagų: vario, magnio, mangano, kalio. cinko ir kt.
Dažniausiai juos valgome paprastai – supjaustome ir mėgaujamės. O šį kartą nusprendžiau pagaminti tobulą pudingą. Jame nuostabiai dera mango saldumas ir žaliosios citrinos rūgštumas.
Ingredientai
- 1 mango vaisius
- 1 žalioji citrina
- 1-2 v.š. čija sėklų
- 1/2 a.š. malto cinamono
Paruošimo būdas
1
Sutrinkite mangą.
2
Į mango tyrę įpilkite žaliosios citrinos sulčių.
3
Įberkite sėklas, cinamono miltelius ir gerai išmaišykite.
4
Leiskite pudingui pastovėti 5 minutes ir išmaišykite dar kartą.
5
Laikykite pudingą šaldytuve 30 min. Galima paruošti iš vakaro.