Marinuotas tofu kukurūzų laiveliuose

Autorius
OksanaMi
Įvertinimas
12345 (Neįvertinta)
Paruošimo laikas
15 min. + tofų marinavimas
Porcijos
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Marinuotas tofu kukurūzų laiveliuose – puikus užkandis.

Ingredientai
  • 150 g kietojo tofų
  • 50 ml sojų padažo
  • 1 v.š. ryžių acto
  • 1/2 v.š. klevų sirupo
  • 1/4 a.š. česnako miltelių
  • 1 a.š. kukurūzų krakmolo
  • Salotų lapai
  • Aitrioji paprika
  • Druska, juodiejį pipirai pagal skonį
  • Kukurūzų laiveliai
  • Aliejus kepimui
  • Žalioji citrina
Paruošimo būdas
1

Tofų supjaustome nedideliais kubeliais.

2

Dubenėlyje išmaišome sojų padažą, ryžių actą, klevų sirupą, česnako miltelius ir dedame tofu. Marinuojame mažiausiai 30 min.

3

Keptuvėje įkaitiname aliejų ir apkepame tofų.

4

Krakmolą sumaišome su 1-2 v.š. šalto vandens.

5

Į keptuvę pilame marinatą likusi nuo tofų, maišant pilame ištirpintą krakmolą, užverdame ir nukėliame.

6

Į kukurūzų laivelius dedame salotas, supjaustytą aitriają papriką, tofų, apliejame padažu ir apšlakstome žaliosios citrinos sultimis.