Aprašymas
Gardūs migdoliai blynai su šilauogėmis! Vietoj šilauogių galite dėti bet kokias kitas šviežias ar džiovintas uogas. Blynai nėra saldūs tad galite gardinti mėgstamais padažais, uogienėmis.
Ingredientai
- 100 g migdolų miltų
- 1/2 a.š. kepimo miltelių
- 2 kiaušinių
- 60 ml pieno (tinka ir augalinis)
- 2 saujų šilauogių
- 1 v.š. tirpinto kokosų aliejaus
- Žiupsnio druskos
- Aliejaus kepimui
Paruošimo būdas
1
Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir druska.
2
Atskirame dubenyje išplakame kiaušinius ir sumaišome su pienu bei aliejumi.
3
Pieno mišinį sumaišome su miltais. Suberiame šilauoges ir išmaišome
4
Kepame įkaitintoje keptuvėje su nedideliu kiekiu aliejaus ir neskubame versti.