Migdolų pieno likučių užtepėlė

Autorius
Rima
Įvertinimas
12345
Paruošimo laikas
10 min
Porcijos
4-5
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Tie kas gamina namuose migdolų pieną žino, kad nuo jo lieka likučių, iš kurių galima pasigaminti miltus, tepamą sūrelį ar super skanią užtepėlę! Užtepėlė puikiai tiks prie daržovių ar mėgstamo sumuštinio.

 

Ingredientai
Paruošimo būdas
1

Visus ingredientus sudedame į trintuvą ir susmulkiname iki vientisos masės.  Laikome šaldytuve ir suvartojame per 3 dienas.

  1. ELONA

    Įdėjau dar keletą saulėje džiovintų pomidorų smulkintų, labai skanu!