Minkšti morkų sausainiai

Autorius
OksanaMi
Įvertinimas
12345
Paruošimo laikas
40-50 min.
Porcijos
~20
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Veganiški sausainiai be glitimo. Minkšti ir labai skanūs.

Ingredientai
Paruošimo būdas
1

Linų sėmenys sumalame ir užpilame 6 v.š. vandens (kambario temperatūros). Paliekame 10 min.

2

Morkas smulkiai sutarkuojame.

3

Dubenyje sumaišome visus sausus ingredientus (miltus, prieskonius, sodą, kepimo miltelius, druską ir bolivinę balandą).

4

Kitame dubenyje permaišome klevų sirupą, kokosų aliejų ir linų sėmenys.

5

Sujungiame dvi mases ir įmaišome morką.

6

Ant kepimo popieriumi išklotos skardos šaukštu formuojame sausainius.

7

Kepame iki 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30-35 min.