Miso sriuba

Autorius
OksanaMi
Įvertinimas
12345 (Neįvertinta)
Paruošimo laikas
15 min.
Porcijos
2
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Man labai patinka miso sriuba. Galvojau, kad namie niekad napavyks. Klydau. Vos 15 min. ir gardi sriuba garuoja ant stalo.

Ingredientai
  • 500 ml vandens
  • 2 v.š. miso pastos
  • 2 pievagrybiai
  • 40 g ryžių makaronų
  • 50 g kietojo tofu
  • Svogūnų laiškai
  • Virtas kiaušinis (nebūtinai)
  • Druska ir pipirai pagal skonį
Paruošimo būdas
1

Riekelėmis supjaustome pievagrybius.

2

Tofų supjaustome nedideliais kubeliais.

3

Į verdantį vandenį dedame pievagrybius ir verdame 2-3 minutes.

4

Miso pastą dedame į nedidelį dubenėlį, užpilame 2-3 v.š. vandens iš puodo, kuriame verda grybai ir permaišome.

 

5

Pilamė miso pastą į puodą, pagardiname druska, permaišome ir išjungiame.

6

Į puodą dedame makaronus, tofų, uždengiame dangčiu ir paliekame 10 min.

7

7. Sriubą išpilstome, apibarstome svogūnų laiškais ir dedame supjaustytą kiaušinį.