Aprašymas
Moliūginiai batonėliai – mano hitas. Todėl labai prašau atsiradus minutėlei, užeiti ir galbūt pasižvalgyti, paspausti širdelę mano instagram: @di_vollo , ten dalinuosi idėjomis, sveikų produktų receptais.
Ingredientai
- 100 g datulių (jeigu šviežios-mirkyti vandenyje nebereikia)
- 100 g migdolų gėrimo arba pieno (tinka kitas sojos pienas arba paprastas pienas mažo riebumo)
- 50 g vanilės skonio proteino (nenaudojant dėkite vanilės ekstrakta+stevia arba agavų sirupas)
- 1 a.š. prieskonių meduoliams (arba atskirai: cinamonas, muskatinis riešutas, imbieras)
- 45 g riešutų sviesto
- 60 g avižų (susmulkinti trintuvu)
- 300 g molūgų tyrelės
Paruošimo būdas
1
Visus ingredientus sutriname trintuvu iki vientisos masės.
2
Supilame į formelę. Dedame į šaldiklį nakčiai.
3
Išimame, laukiame ~15min.
4
Supjaustome batonėlius norimo dydžio ir užpilame garų vonelėje tirpintu šokoladu.