Moliūgo ir fetos užtepėlė

Autorius
Rima
Įvertinimas
12345 (Neįvertinta)
Paruošimo laikas
10 min. + kepimas
Porcijos
4-5
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Moliūgo ir fetos užtepėlė – labai gardi ir paprastai paruošiama. Tiks patiekti prie pagrindinių patiekalų, daržovių lazdelių ar užsitepti ant duonos.

Ingredientai
  • 250 g moliūgo
  • 150 g fetos ar graikiško sūrio
  • 240 konservuotų/virtų/garuose ruoštų pupelių
  • 50 g graikiško jogurto
  • 2 skiltelių česnako
  • 1/4 a.š. juodųjų pipirų
  • 1 a.š. ciberžolės
Paruošimo būdas
1

Moliūgą supjaustome kubeliais ir kepame orkaitėje, 180 laipsnių temperatūroje apie 30 min. kol suminkštės. Iškepus atvėsiname.

2

Visus ingredientus sudedame į maisto trintuvą ir sutriname iki vientisos masės.