Moliūgo salotos

Autorius
Virginija
Įvertinimas
12345
Paruošimo laikas
20 min.
Porcijos
2
Įtraukti į mano valgiaraščius
Pasirinkite valgiaraštį
Kurti naują valgiaraštį
Atšaukti
Išsaugoti
Pašalinti iš mano valgiaraščio
Pasirinkite valgiaraštį
Receptas neįtrauktas į valgiaraštį
Atšaukti
Pašalinti
Aprašymas

Moliūgą valgome dažniausiai virtą, keptą, trintą ar raugintą. O termiškai neapdorotą, retas kas išdrįsta paskanauti. Šįkart siūlau pasigaminti salotas su „žaliu” moliūgu.

Ingredientai
Paruošimo būdas
1

Smulkiai sukapoti porą.

2

Skustuku supjaustyti žiedinį kopūstą.

3

 Juostelėmis sutarkuoti moliūgą ir agurką.

4

Visa tai skaninam persilado prieskoniais, citrinų sultimis ir sezamo aliejumi.

5

Pagardas ruošiamas iš konservuotų artišokų, alyvuogių, migdolų (mirkyti, nuvalyta odelė) džiovintų pomidorų ir provanso žolelių.